Samenwerkings-mogelijkheden

Hieronder zijn verschillende samenwerkingsmogelijkheden tussen A.S.V. Taste en uw bedrijf benoemd. Het is natuurlijk altijd mogelijk om samen tot een andere vorm van samenwerking te komen. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met A.S.V. Taste, kunt u contact opnemen met onze Coördinator Extern via Extern@asvtaste.nl.

Evenementen

Besturendag Twente: Ieder jaar organiseert A.S.V. Taste de Besturendag Twente: een evenement voor alle studentbestuurders in Enschede. Op deze dag geven maximaal 4 bedrijven workshops aan ongeveer 60 studenten. U komt in contact met de meest actieve en ondernemende studenten van Enschede! We hebben inmiddels al tien succesvolle edities georganiseerd, met erg positieve ervaringen van zowel studenten als bedrijven. De eerstvolgende Besturendag vindt plaats op 23 maart 2022.

IMG_5591.JPG

A.S.V. Business Tour: De A.S.V. Business Tour is een evenement dat wordt georganiseerd door A.S.V. Taste in samenwerking met studentenvereniging A.S.V. SSRE uit Eindhoven. In 2 dagen gaan we met 24 studenten, afkomstig van beide verenigingen, langs 4 bedrijven. Op deze manier kunt u de studenten goed laten zien wie u bent en wat uw bedrijf voor hen kan betekenen. De eerstvolgende Business Tour vindt plaats op 29 april (Eindhoven) en 13 mei (Enschede) 2022.

Bedrijvenborrel: Tijdens dit evenement is er plaats voor vijf bedrijven om zich op een laagdrempelige manier te profileren aan onze leden. De borrel zal plaatsvinden op onze eigen sociëteit in Enschede. Oktober 2021 heeft de eerste editie plaatsgevonden, en deze was zeer succesvol! De tweede editie zal plaatsvinden op 8 juni 2022.

Uw eigen evenement: A.S.V. Taste staat ook open voor eigen initiatieven vanuit uw bedrijf. Kom bijvoorbeeld uw bedrijf presenteren tijdens één van onze kroegavonden of organiseer samen met ons een evenement waarbij uw bedrijf in de spotlight staat. 

Promotiemogelijkheden

Website: U kunt op deze website adverteren middels een banner die op iedere pagina zichtbaar is of een advertentie op onze partnerpagina.

Verenigingsblad: Het verenigingsblad wordt vier keer per jaar verstuurd naar al onze leden. U kunt hier een advertentie in plaatsen, variërend van een logoplaatsing tot een volledige pagina. 

Mailing: Om uw bedrijf of evenement te promoten, kunnen wij een directe mail versturen naar al onze leden of naar uw specifieke doelgroep. Ook sturen wij sturen wekelijks een mail naar al onze leden met relevante informatie en mededelingen. U heeft de mogelijkheid om hier een artikel of een advertentie in te plaatsen.

Social Media: Wij maken gebruik van verschillende social media kanalen. Wij hebben een Instagram-account dat gevolgd wordt door zowel onze leden als externen, hier hebben wij ruim 1500 volgers. Daarnaast maken wij gebruik van een Facebookpagina om met externen te communiceren en een Facebookgroep om met leden en oud-leden te communiceren. Op elk van deze kanalen heeft u de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen.

Ledenpassen: Indien u actief bent in de regio van Enschede, kan uw bedrijf een kortingsactie aanbieden aan onze leden. Al onze leden zijn in het bezit van een ledenpas en met deze pas kunnen zij gebruik maken van alle aangeboden kortingsacties. Indien u hierin geïnteresseerd bent, vraag dan meer informatie aan.