Comité van Aanbeveling

Het comité van aanbeveling is een adviserend orgaan binnen A.S.V. Taste. Dit gezelschap bestaat uit mensen die belangrijke functies in de regio Twente bekleden en die A.S.V. Taste een warm hart toedragen. De volgende personen hebben zitting in het comité:

 • Anka Mulder - College van Bestuur Saxion Hogeschool
 • Annerie Bemthuis-Langezaal - Operationeel Directeur Agar Holding BV
 • Ard Bossema -Directeur Marketing & Strategie Koninklijke Grolsch N.V.
 • Danny de Vries - Burgemeester gemeente Oudewater
 • Frank Groot - Juridisch Adviseur Kennispark
 • Frans van Vught - Oud-Rector Magnificus Universiteit Twente
 • Henk Kesler - Oud-Voorzitter KNVB, Directeur Welgedacht Advies B.V.
 • Ingo Verhaak - Managing Director Demcon
 • Jaap Beernink - Director Novel-T
 • Marc Woesthuis - CEO Trimm
 • Martijn Albers - Albers de Vries communicatie
 • Mike Verkouter - Bestuurslid Kennispark
 • Thom Palstra - Oud-Rector-Magnificus Universiteit Twente
 • Tom Veldkamp - Rector-Magnificus Universiteit Twente


100x150_85_20180524175634_072478400_1.jpg

Annerie Bemthuis-Langezaal

"Men zegt dat de studententijd de mooiste tijd van je leven is. Dat is zo. Maar gelukkig volgen er daarna nog vele mooie perioden. Daar draagt een goede en uitdagende werkomgeving veel aan bij. Dus de keuze voor de juiste werkgever of het opzetten van een eigen bedrijf is zeer bepalend. Daarom is het goed om in je studietijd veel met ondernemers in contact en in gesprek te komen zodat je gerichte keuzes kunt maken. En Twente biedt vele fantastische innovatieve (MKB)bedrijven. Ondernemers en studenten kunnen elkaar inspirerend versterken en voor die verbindingen wil ik me graag persoonlijk inzetten."

20160225120339_039535400_1.jpg

Frank Groot

"De Universiteit Twente heeft het ondernemen van haar studenten en medewerkers hoog in haar vaandel staan. Om steun te geven aan studenten en medewerkers, die willen ondernemen met door hen zelf ontwikkelde kennis, heeft de UT samen met de Gemeente Enschede, de Provincie Overijssel en de Saxion Hogeschool de Stichting Kennispark Twente opgericht. Deze oprichters detacheren elk een aantal medewerkers bij Kennispark, zodat een hecht netwerk ontstaat ten dienste van nieuwe start-up ondernemingen. De medewerkers van Kennispark zijn enthousiast om zoveel mogelijk studenten en medewerkers (UT- en Saxion-) te stimuleren om te gaan ondernemen en hen daarbij bij te staan. Ook wil Kennispark de studenten van o.a.Taste zo veel mogelijk aanmoedigen om zelf te gaan ondernemen en werk in de regio Twente te zoeken. Middels de zogenaamde TOP-regeling (Regeling Tijdelijke Ondernemersplaatsen) kan Kennispark ondernemende studenten helpen in hun levensonderhoud te voorzien in de beginfase van hun onderneming"


20160225120403_094127400_1.jpg

Frans van Vught

''Ik heb als Rector Magnificus heel nauw met de studenten samen geleefd. In die jaren heb ik ondervonden wat voor vriendschapsbanden binnen Taste worden opgebouwd.
Nu ik uit Enschede weg ben, merk ik in mijn contact met Taste dat echte vrienden voor altijd zijn.''
20160225114251_082766700_1.jpg

Henk Kesler

''Mijn  studententijd in Groningen herinner ik mij nog als de dag van gisteren. Niet in de laatste plaats omdat ik lid was van een bruisende studentenvereniging, te weten Vindicat. De sociëteit was een fantastische ontmoetingsplaats en  de daaraan gekoppelde  variëteit aan activiteiten was een bron van inspiratie die veel energie gaf. Een netwerk voor het leven werd geboren. Maar ook voor de stad zijn dergelijke studentenverenigingen zijn een “must have”. Taste is daarvan een uitstekend voorbeeld ,een vereniging die ik alle studenten die kiezen voor Twente van harte kan aanbevelen!''