Comité van Aanbeveling

Het comité van aanbeveling is een adviserend orgaan binnen A.S.V. Taste. Dit gezelschap bestaat uit mensen die belangrijke functies in de regio Twente bekleden en die A.S.V. Taste een warm hart toedragen. De volgende personen hebben zitting in het comité:

 • Anka Mulder - College van Bestuur Saxion Hogeschool
 • Annerie Bemthuis-Langezaal - Directeur Stichting Industriële Kring Twente
 • Ard Bossema -Directeur Marketing & Strategie Koninklijke Grolsch N.V.
 • Danny de Vries - Albers de Vries communicatie
 • Dennis Schipper - CEO Demcon
 • Ed Brinksma - Oud-Rector Magnificus Universiteit Twente
 • Frank Groot - Juridisch Adviseur Kennispark
 • Frans van Vught - Oud-Rector Magnificus Universiteit Twente
 • Henk Kesler - Oud-Voorzitter KNVB
 • Jaap Beernink - Director Novel-T
 • Marc Woesthuis - CEO Trimm
 • Martijn Albers - Albers de Vries communucatie
 • Mike Verkouter - Bestuurslid Kennispark
 • Onno van Veldhuizen - Burgemeester Enschede
 • Thom Palstra - Rector-Magnificus Universiteit Twente
 • Victor van der Chijs - Voorzitter College van Bestuur Universiteit Twente


100x150_85_20180524175634_072478400_1.jpg

Annerie Bemthuis-Langezaal

"Men zegt dat de studententijd de mooiste tijd van je leven is. Dat is zo. Maar gelukkig volgen er daarna nog vele mooie perioden. Daar draagt een goede en uitdagende werkomgeving veel aan bij. Dus de keuze voor de juiste werkgever of het opzetten van een eigen bedrijf is zeer bepalend. Daarom is het goed om in je studietijd veel met ondernemers in contact en in gesprek te komen zodat je gerichte keuzes kunt maken. En Twente biedt vele fantastische innovatieve (MKB)bedrijven. Ondernemers en studenten kunnen elkaar inspirerend versterken en voor die verbindingen wil ik me graag persoonlijk inzetten. Dat kan via IKT-ondernemers maar ook om A.S.V. Taste in meer maatschappelijke en/of regionale uitdagingen te betrekken. Denk daarbij aan de innovatieagenda Agenda Voor Twente, maar ook aan Regiodeals."

20160225120339_039535400_1.jpg

Frank Groot

"De Universiteit Twente heeft het ondernemen van haar studenten en medewerkers hoog in haar vaandel staan. Om steun te geven aan studenten en medewerkers, die willen ondernemen met door hen zelf ontwikkelde kennis, heeft de UT samen met de Gemeente Enschede, de Provincie Overijssel en de Saxion Hogeschool de Stichting Kennispark Twente opgericht. Deze oprichters detacheren elk een aantal medewerkers bij Kennispark, zodat een hecht netwerk ontstaat ten dienste van nieuwe start-up ondernemingen. De medewerkers van Kennispark zijn enthousiast om zoveel mogelijk studenten en medewerkers (UT- en Saxion-) te stimuleren om te gaan ondernemen en hen daarbij bij te staan. Ook wil Kennispark de studenten van o.a.Taste zo veel mogelijk aanmoedigen om zelf te gaan ondernemen en werk in de regio Twente te zoeken. Middels de zogenaamde TOP-regeling (Regeling Tijdelijke Ondernemersplaatsen) kan Kennispark ondernemende studenten helpen in hun levensonderhoud te voorzien in de beginfase van hun onderneming"


20160225120403_094127400_1.jpg

Frans van Vught

''Ik heb als Rector Magnificus heel nauw met de studenten samen geleefd. In die jaren heb ik ondervonden wat voor vriendschapsbanden binnen Taste worden opgebouwd.
Nu ik uit Enschede weg ben, merk ik in mijn contact met Taste dat echte vrienden voor altijd zijn.''
20160225114251_082766700_1.jpg

Henk Kesler

''Mijn  studententijd in Groningen herinner ik mij nog als de dag van gisteren. Niet in de laatste plaats omdat ik lid was van een bruisende studentenvereniging, te weten Vindicat. De sociëteit was een fantastische ontmoetingsplaats en  de daaraan gekoppelde  variëteit aan activiteiten was een bron van inspiratie die veel energie gaf. Een netwerk voor het leven werd geboren. Maar ook voor de stad zijn dergelijke studentenverenigingen zijn een “must have”. Taste is daarvan een uitstekend voorbeeld ,een vereniging die ik alle studenten die kiezen voor Twente van harte kan aanbevelen!''


20160225113539_061553900_1.jpg

Victor van der Chijs

"Als je studeert, ligt de wereld aan je voeten. Alles is mogelijk, je staat helemaal aan het begin. Probeer niet alleen alles uit je studie te halen, maar benut je studententijd ook optimaal. Actief zijn binnen een studentenvereniging als Taste helpt je om je actief te ontwikkelen en te ontdekken waar je voor je staat en wat je wil bereiken in je leven. Pak je kansen. Ik wens je veel succes en plezier!"