MuLiCo

Het is donderdagavond, een uurtje of twee, en je bent helemaal uit je dak aan het gaan op het nummer Hey Baby. Je hoort allemaal leuke muziek, supergaaf toch? Er zijn altijd leuke CD’s aanwezig in de kroeg, er is een overzichtelijke map met daarin lijsten van nummers van cd’s, het geluid is vrijwel altijd goed. 

Om zo’n leuke avond te krijgen heb je ons wel nodig. De MuLi-Co is de commissie binnen Taste die zich bezig houdt met alles wat met muziek ( en licht) te maken heeft, zo stellen wij ons vaak de vraag: Hebben we nieuwe cd’s nodig, is er een grote groep leden die cd’s mist op de kroeg, enz.

Iets anders is dat de MuLi-Co nu bezig is met het bouwen van een database om alle cd’s binnen Taste duidelijk op orde te hebben, maar ook het geluid is onze zaak. Eigenlijk alles wat met de muziek te maken heeft gaat via de MuLi-Co, of wordt door de MuLi-Co geregeld. Een ander groot voordeel is dat je als lid van de commissie legaal op donderdagavond achter de bar mag staan om muziek te draaien voor je steeds dronken wordende vriendjes en vriendinnetjes.

Lijkt dit je wat? Je kunt ons altijd aanspreken in de kroeg...