Charivari

Stel je voor: je bevindt in het overhéérlijk Paris, de stad van de liefde, de wijn en waar de geur van verse croissants in de straten hangt. Je besluit om een bezoekje te brengen aan het prachtig overweldigende Louvre, waar je gratis (jaja tip van ons) naartoe kan met je utwente studentenpas :). Je struint door de trotse hallen met gedetailleerde beeldhouwwerken en fantastisch voortreffelijke muurschilderingen. 

MAAR PLOTS, WAT IS DAT? Alle adem lijkt je opeens ontnomen te worden. Je kan je ogen niet wegdraaien al zou je dat willen. Beeldschoon en oogverblindend: Daar hangt het dan, een magnifiek schilderij wat bijna de hele wand bedekt. Je ogen branden van de felle kleuren en er is zo veel op te zien!
De rest van de dag krijg je het schilderij maar niet uit je hoofd, het schilderij wat zich ‘het Pandemonium’ laat noemen of zoals de Fransen het ook wel met ‘Charivari’ aanduiden. 

CHAOS, LAWAAI, LEVEN, GERAAS EN DRUKTE, hét paleis in de onderwereld.
De plek waar de duiveltjes samen komen om snode plannen te broeden en waar al je stoute dromen waar zouden kunnen zijn.
Charivari is een groep erg diverse meiden, allemaal heel anders maar hierdoor vullen we elkaar feilloos aan. Af en toe kunnen we een beetje duivels zijn maar over het algemeen zijn we zo lief als engeltjes. Kom gerust een bakkie met ons trekken.
We zuipen de onderwereld ondersteboven.
Inferis à l'envers

34E529A3-6BF6-46A5-AF2E-6CD6E94D35F1.JPEG

Charivari

Britt Bartels (2021) -
Dagmar Bos (2021) -
Keete Dominicus (2021) -
Lieke van der Hoorn (2021) -
Lotte Kleinhout (2021) -
Rozemarijn Koster (2021) -
Julia Kuijpers (2021) -
Famke Poortier (2021) -
Sophie Voordes (2021) -
Dominique Westerveld (2021) -