Thoridor

Sinds 12 april 1990

http://thoridor.com/

Thoridor. Een naam die respect afdwingt. Het oudste dispuut van A.S.V. Taste. De mannen die u kunnen maken en breken op de kroeg. De mannen die u laten weten waar u staat.

En Thor's trein dondert voort. De trein die voor menig ander te snel gaat. Veel te snel. Sommigen onder u hebben ooit geprobeerd in te stappen, maar hebben gefaald. Gefaald, omdat zij niet voldeden aan wat Thoridor zoekt en is. Persoonlijkheid. Karakter. Lef. Passie. U weet ook, lezer, dat de trein voor niemand stopt. Menigeen onder u heeft al eens (on)vrijwillig onder deze trein gelegen en weet hoe Thor's hamer voelt. Eenieder die onze weg blokkeert kan rekenen op keiharde wraak. Waar gepast gentlemen; waar nodig lomp. Dat is Dispuut Thoridor. 

Zit u echter eenmaal op de trein, dan blijft u ook zitten. Waar u in andere treinen vriendelijk doch dringend wordt verzocht uit te stappen bij het afstudeerstation, mag u bij Dispuut Thoridor naar een andere wagon. De oudleden horen bij Dispuut Thoridor. Met lid bedoelen wij dus lid voor het leven. 

En waar staan wij na al die jaren? Aan de top. Ongenaakbaar en onaantastbaar. Aan de top, waar het eenzaam is en soms zelfs koud. Aan de top, waar onze god ons naar heeft geleid. Aan de top, vanwaar wij neerkijken op de vallei der volgzamen. De volgzamen die in hun veewagons al jaren in het spoor proberen te treden van de trein met de sterkste locomotief. 

Rest ons nog af te sluiten met de opmerking dat ook wij, leden van Dispuut Thoridor, op Thor's avond open staan voor integratie met andere leden van Taste. Wanneer u ons bier aanbiedt of met één van ons wilt praten is dit altijd mogelijk. Maar laat u niet verleiden tot een opgefokte, gefrustreerde of onbezonnen actie: Thor's donder zal u dan in volle kracht en hevigheid treffen. 

Bij Thor!

Thoridor_foto.jpg
Dispuut Thoridor, 2020