Vamonos

¡Hola!

Wij zijn de mannen van HJC Vámonos van lichting 25 der A.S.V Taste. Met zijn tienen hebben we ons eerste jaar bij Taste erg veel mooie dingen meegemaakt: tijdens ons jaarclubtraject hebben we bijvoorbeeld geborreld met een jaarclub van onze Nijmeegse zustervereniging, zeventig kilometer op een bierfiets afgelegd in één dag, vele late avondjes in het gat doorgebracht en nog veel meer potjes wie het laagst gooit trekt een bak. Dit is slechts een greep uit de tientallen ervaringen die we met elkaar hebben opgedaan gedurende ons lidmaatschap. Buiten onze jaarclub zijn we ook actief te vinden in de andere aspecten van de vereniging: velen van ons zitten bij een tappersverticaal en bijna iedereen is in één of meerdere commissies te vinden.
Tijdens ons jaarclubtraject waren wij waarschijnlijk een van de eerste clubs die rond was en waren toen ook wel bekend als JCIO Croissant. Tien mannen met totaal verschillende achtergronden, van Technische Bedrijfskunde tot aan Technische Natuurkunde, ze zijn bij ons te vinden. Waar de een in zijn vrije tijd gaat kitesurfen is de ander te vinden achter de draaitafel. Gedurende ons zogenaamde jaarclubtraject hebben we elkaar enorm goed leren kennen en mogen we ons, na voltooiing van het traject, onszelf HJC Vámonos noemen. We zijn elke dinsdag te herkennen op de kroeg aan onze blauwe jasjes met neushoornlogo, waar iemand met oog voor detail ons JCIO-kenmerk in terug kan zien. Buiten de kroeg brengen we ook veel tijd met elkaar door: zo pakken we spontaan een terrasje om gezellig te lunchen, houden we een filmmarathon of brakken we lekker met elkaar uit. Natuurlijk draait niet alles bij ons om lol maken en moet er ook nog wat aan de studie worden gedaan, waardoor we elkaar ook nog wel eens in de UB tegenkomen om samen te gaan studeren, waar we dan wel meer moeten opletten dat het niet te gezellig wordt!
Al met al kunnen wij terugkijken op een jaar bij Taste waarin we enorm goede vrienden zijn geworden die alles bij elkaar kwijt kunnen en enorm veel hebben meegemaakt, wat alleen nog maar meer zal gaan worden. Dan rest ons nog maar één ding te zeggen,
NEUS!


2018 - Vamonos