Quick Focus

​Quick Focus is officieel het fotografisch genootschap van A.S.V. Taste, en is op 9 april 1991 opgericht. Quick Focus, oftewel QF zorgt ervoor dat van alle mooie dingen die er gebeuren binnen Taste foto’s gemaakt worden. Van de diesweken, openfeest, activiteit, dispuutsdies en alle andere spontane acties maakt QF foto’s, zodat de herinnering tastbaar blijven. De Quick Focus beheert en onderhoudt ook het fotoarchief van Taste. Verder worden ze ook regelmatig gevraagd door externen om te fotograferen. 


Quick Focus


sinds 09 apr 1991

Quick Focus is officieel het fotografisch genootschap van A.S.V. Taste, en is op 9 april 1991 opgericht. Quick Focus, oftewel QF zorgt ervoor dat van alle mooie dingen die er gebeuren binnen Taste foto’s gemaakt worden. Van de diesweek, openfeest, activiteit, Student Union feest, dispuutsdies en alle andere spontane acties maakt QF foto’s, zodat de herinnering tastbaar blijven. 

Quick Focus beheert en onderhoud het analoge fotoarchief van Taste. Dit kunnen de leden één keer in het jaar bekijken en uit nabestellen. In het analoge archief zijn belangrijke gebeurtenissen van Taste te zien, zoals de oprichting, de oude sociëteit, lustrumweken maar ook de inauguratie en het kamp. Dit zijn foto’s die binnen de vereniging blijven, en dus niet op internet verschijnen. 

Bij QF zitten 3 mensen in de commissie, er is een commissie hoofd, een coördinator digitaal archief en een coördinator analoog archief. Verder hebben we een aantal fotograverende QF leden, die op feesten of activiteiten foto’s maken. Deze worden op de website gezet en veelvuldig bekeken door de leden!