Double-U-Seven

Heerenhuis Double-U-Seven

Het oudste en tevens belangrijkste studentenhuis in Enschede, gesitueerd aan het karakteristieke pand aan de Wilhelminastraat 7. Het huis, waar het bier warm is het de koffie koud.  Het karakteristieke beeld zich zowel uit in de bewoners als de inrichting en sfeer die het huis uitstraalt. Waar vind je tegenwoordig nog zoveel luxe in een loopafstand van de Pakkerij?

De band onderling is altijd ijzersterk geweest. Vier mannen en onze nestor der nestoren, Gemsbok Gijs zijn het illustere gezelschap die je aantreft bij binnenkomst. Die goede band vind je niet alleen terug in de huidige bewoners, maar ook enorm bij de oud-bewoners. De huisweekenden zijn altijd drukbezocht en vaak komen er hier en daar nog wat oudere gasten over de vloer die met eigen ogen kunnen zien dat er niets veranderd is aan die kamers die zij vroeger nog hebben besmeurd met kroegtjak en vrouwelijk vocht.

Het ondernemende is iets wat hoog in het vaandel staat. We ondernemen veel activiteiten met elkaar en de nadruk ligt op de vriendschappen die voor het leven zijn. Of we nu gaan vissen of karten of een leuk avondje Risk, het maakt ons niet uit. Ook binnen Taste zijn de Heeren van Double-U-Seven meer dan eens te vinden op de posities die de koers van onze vereniging bepalen. Dit alles zorgt ervoor dat de cohesie niet voor even zal zijn, maar voor het leven.

Yeti!


Op het huis, op de club, op het leven! 7!

UU7_foto.jpg