Hoe het werkt

Ieder oud-lid van A.S.V. Taste heeft de mogelijkheid om lid te worden van La Belle Époque. Je kan je inschrijven door op de pagina "Inschrijven" je gegevens achter te laten. Het bestuur van La Belle Époque neemt contact met je op en activeert je LBE-account.

Met dit account krijg je toegang tot het "Mijn LBE" gedeelte van de website. Hier kan je in contact komen met andere leden, nieuwsbrieven lezen, rondneuzen in het foto archief en je aanmelden voor evenementen. Ook ontvang je elke twee maanden een nieuwsbrief per mail.

Om je inschrijving definitief te maken dien je hier inschrijfgeld te betalen (15 euro, betaalverzoek). Middels de betaling bevestig je het lidmaatschap en wordt er jaarlijks contributie getrokken. De contributie wordt getrokken middels een SEPA incasso en bedraagt €15,- per kalenderjaar. In het kalenderjaar dat je inschrijfgeld betaald, wordt er nog geen contributie getrokken.

Indien je besluit geen inschrijfgeld te betalen en dus afziet van de voortzetting van het LBE-lidmaatschap, dan wordt het lid-account gearchiveerd. Er worden geen kosten in rekening gebracht. Besluit je op een later moment om je uit te schrijven? Dan wordt je account aan het einde van dat kalenderjaar gearchiveerd. Kijk voor meer informatie op de pagina uitschrijven.

Bovenstaande procedure is schematisch weergegeven in onderstaand stroomdiagram. Heb je een vraag of wil je eerst meer informatie? Kijk op de contactpagina of stuur direct een bericht naar lbe-mail@asvtaste.nl!

Flowchart_ledenwerving.png
Schematische weergave inschrijfproces